Hele marathon nieuwe afstand Gaasterlân Regiobank Run 2024

Beste hardloopliefhebber,

Met grote trots kondigen wij aan dat de Gaasterlân Regiobank Run, bekend om zijn prachtige routes en inspirerende sfeer, dit jaar een nieuwe uitdaging toevoegt aan het evenement: de hele marathon! Naast de populaire afstanden van 7,5 km, 12 km en de halve marathon kunnen deelnemers nu ook kiezen voor de ultieme test van 42,195 kilometer. Deze afstand loopt over een nieuw parcours en voegt in op het halve marathon parcours op km 25.

De toevoeging van de hele marathon aan de Gaasterlan Run biedt zowel ervaren marathonlopers als ambitieuze nieuwkomers de kans om hun grenzen te verleggen en hun passie voor hardlopen naar een hoger niveau te tillen. De route door het prachtige Gaasterland zorgt voor een onvergetelijke en uitdagende hardloopervaring voor alle deelnemers.

Of je nu traint voor je eerste marathon of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de Gaasterlan Run biedt voor ieder wat wils. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een dag vol sportiviteit, doorzettingsvermogen en plezier op zaterdag 21 december!

Vriendelijke groeten,

Organisatie Gaasterlân Regiobank Run